Til virksomheder

Vi hjælper jer med at tage ansvar for jeres medarbejdere, og tilbyder professionel omsorg for familierne i jeres virksomhed.

Sammen Med Jer er et tilbud til virksomheder, der ønsker at styrke jeres employer brand, nedbringe sygefravær under graviditet og skabe større medarbejdertrivsel. Det gør vi ved at tilbyde nærværende samtaler med høj faglighed til den gravide og familierne på jeres arbejdsplads.

Som erhvervsjordemoder og med sundhedsfremmende pleje understøtter vi indsatsen i at skabe psykologisk tryghed i jeres virksomhed. Vi hjælper jer med at skabe en tryg arbejdsplads og et ærligt rum.
Med en tidlig indsats, får I:

Vi har sammensat nogle forskellige pakkeforløb, I kan tilbyde jeres medarbejdere alt efter størrelse og behov.

Læs om pakkerne her:

Pakkeforløb
Graviditetssamtaler i virksomheden.
Hjemmebesøg i løbet af den første måned efter fødslen.
Barselssamtaler i virksomheden.
Direkte kontakt via e-mail med jordemoder / sundhedsplejerske.

Ovenstående kan skaleres efter virksomhedens størrelse, behov eller laves som klippekort.


Vi anbefaler som minimum: 3 besøg i graviditeten, hjemmebesøg samt 2 besøg under barsel.

Klippekort

Med klippekortet viser I jeres medarbejdere hvad I kan tilbyde. I kan holde det klar på hylden og tage det i brug, så snart der er behov for det.

Ved køb af klippekortet er der ingen binding, og det kan bruges på tværs af medarbejdere i virksomheden, alt efter behov.

Klippekortet gælder kun til samtaler i virksomheden. Ved eventuelle behov for hjemmebesøg eller lign., kan dette købes som tilvalg til klippekortet. 

Klippekortet er gyldigt i to år og kan anvendes ved behov.

Ex-pat

Helping them understand and navigate in the Danish healthcare system and guidance in generel health issues.

We provide assistance during consultations with GP’s and other healthcare professionals. 

We offer counselling and guidance in maternaty- and paternaty leave.

Barselsforum

Vi faciliterer, samler og afholder et barselsforum i jeres virksomhed.

En eftermiddag med indhold, der er tilpasset gruppen.

Jeres ønsker i jeres lokaler.

Vi ønsker, at I som virksomhed er en tryg base, også i barslen. Så kom og spis frokost med dem du savner – og smil til din chef.

Gaven til den nye familie

Hjemmebesøg.

Kan eksempelvis indeholde: samtale om fødslens forløb og oplevelse, behandling af evt. traumatiske oplevelser, ammevejledning, generel snak om livet som familie.


Sammensættes efter familiens ønsker.

Gaven til far / partner

Samtale med jordemoder i graviditet.
Hjemmebesøg.
Samtale i barselstiden.
Brug for hjælp?

Fandt du ikke det du søgte, så kontakt os, så vi i fællesskab kan sammensætte en pakke til jeres behov.

Bliv inspireret og hør mere omkring hvordan vi kan hjælpe dig og dine ansatte

I dag har den gravide gennemsnitteligt 48 sygedage under graviditeten, og sådan har tallene set ud de sidste 20 år – “Defactum, Region Midtvest”. Det er et højt sygefravær, som vi tror på, vi kan nedbringe sammen med jer.

For mange skaber graviditet og barsel en barriere for deres arbejdsliv. Der sker mange, store forandringer på kort tid, og for mange er arbejdet forbundet med et tilhørsforhold og identitet. Det kan være svært at bevare den struktur man kender, under graviditeten. Men sådan behøver det ikke at være. Undersøgelser viser, at en aktiv rolle fra virksomheden og en god barsel, mindsker risikoen for at miste en medarbejder under barslen med 50%.

Som ledelse, kan I skabe et trygt rum for jeres ansatte, der er i familiedannelsesprocess. I kan vise dem, hvordan I vil tage ansvar for et sundt og trygt arbejdsmiljø, og tage en aktiv rolle i at bygge bro mellem familie- og arbejdsliv før og under barsel – fordi familieliv er arbejdsliv.
Gevinster for den gravide:
Gevinster for arbejdspladsen:

Charlotte Seeger

Jeg er uddannet BA i Ernæring og Sundhed og siden 2004 arbejdet med og forsket i børns spisevaner. Jeg har siden 2016 arbejdet med sDOR-metoden
(the Satter division of responsibility in feeding), som fokuserer på at give børnene kontrol over deres mad og skabe gode måltidsoplevelser.

Herudover er jeg certificeret i S.O.S. Approach to Feeding Therapy (lev 1),
som er en unik metode, der arbejder med børns sanser, tryghed og mad.

At give vores børn et trygt og godt forhold til mad handler om meget mere end bare ernæring. Det handler lige så meget om kontrol ved spisebordet, barnets nervesystem, nærvær, sanseregulering, barnets dagsform osv.

Selv er jeg gift og mor til to piger.

Jeg glæder mig til at være – Sammen med jer!

Jeg er uddannet BA i Ernæring og Sundhed og siden 2004 arbejdet med og forsket i børns spisevaner. Jeg har siden 2016 arbejdet med sDOR-metoden (the Satter division of responsibility in feeding), som fokuserer på at give børnene kontrol over deres mad og skabe gode måltidsoplevelser.
Herudover er jeg certificeret i S.O.S. Approach to Feeding Therapy (lev 1), som er en unik metode, der arbejder med børns sanser, tryghed og mad.
At give vores børn et trygt og godt forhold til mad handler om meget mere end bare ernæring. Det handler lige så meget om kontrol ved spisebordet, barnets nervesystem, nærvær, sanseregulering, barnets dagsform osv.
Selv er jeg gift og mor til to piger.
Jeg glæder mig til at være – Sammen med jer!