Handelsbetingelser

Priser 

Hos Sammen Med Jer er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.  

Betaling 

Sammen Med Jer modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når mødet finder sted, dog også ved udeblivelse der ikke er meldt skriftligt senest 24 timer før aftalte møde. 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. 

Kommunikation 

Har du købt pakke inkl. direkte mail til vores fagpersoner, tilstræbes der svar senest 48 timer efter modtagelse af mail. Hvis det mod forventning ikke imødekommes – kontakt os.  

Dog er det meget vigtigt for Sammen Med Jer – at understrege at alt akut brug for hjælp skal henvendes direkte til relevant sundhedsfaglig hjælp så som fødegang, skadestue eller egen læge.  

Refusion 

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. 

Fortrydelsesret 

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst pr. mail på julie@sammenmedjer.dk.  

Varer undtaget fortrydelsesretten 

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten: 

– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. 

– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen. 

– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering. 

– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. 

– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret. 

– Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes. 

Rettigheder 

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører Sammen Med Jer. 

Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. 

Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af vores online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser. 

Persondatapolitik 

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig: 

Navn, 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mailadresse 

Oplysning om hvad du har købt 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Sammen Med Jer. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. 

Klagemuligheder – oversigt og links: 

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til: 

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning 

Carl Jacobsens Vej 35, 
2500 Valby 

Link: www.forbrug.dk 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. 

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: julie@sammenmedjer.dk 

Sammen Med Jer 
Thurøvej 22, 2,
2000 Frederiksberg 

CVR nr.: 43320521 
Telefon: 29881174 
Email: julie@sammenmedjer.dk 

Charlotte Seeger

Jeg er uddannet BA i Ernæring og Sundhed og siden 2004 arbejdet med og forsket i børns spisevaner. Jeg har siden 2016 arbejdet med sDOR-metoden
(the Satter division of responsibility in feeding), som fokuserer på at give børnene kontrol over deres mad og skabe gode måltidsoplevelser.

Herudover er jeg certificeret i S.O.S. Approach to Feeding Therapy (lev 1),
som er en unik metode, der arbejder med børns sanser, tryghed og mad.

At give vores børn et trygt og godt forhold til mad handler om meget mere end bare ernæring. Det handler lige så meget om kontrol ved spisebordet, barnets nervesystem, nærvær, sanseregulering, barnets dagsform osv.

Selv er jeg gift og mor til to piger.

Jeg glæder mig til at være – Sammen med jer!

Jeg er uddannet BA i Ernæring og Sundhed og siden 2004 arbejdet med og forsket i børns spisevaner. Jeg har siden 2016 arbejdet med sDOR-metoden (the Satter division of responsibility in feeding), som fokuserer på at give børnene kontrol over deres mad og skabe gode måltidsoplevelser.
Herudover er jeg certificeret i S.O.S. Approach to Feeding Therapy (lev 1), som er en unik metode, der arbejder med børns sanser, tryghed og mad.
At give vores børn et trygt og godt forhold til mad handler om meget mere end bare ernæring. Det handler lige så meget om kontrol ved spisebordet, barnets nervesystem, nærvær, sanseregulering, barnets dagsform osv.
Selv er jeg gift og mor til to piger.
Jeg glæder mig til at være – Sammen med jer!