Statements

“Støtte og professionel vejledning gennem graviditeten hjalp mig til at håndtere det kontroltab jeg følte, og acceptere, at min fysiske tilstand med en tvillingegraviditet påvirkede min performance. Under min graviditet kunne både min leder og jeg have gavn af en støtte i hvordan en graviditet og en presset konsulenthverdag bedst muligt kan forenes og tilrettelægges og således forebygge en evt. sygemelding.”

Marie

Konsulent og tvillingemor og mor til 3

“Når man er gravid og virkelig elsker sit arbejde så ville det have været fantastisk med støtte til hvordan arbejdsdagen havde kunne tilrettelægges således at en sygemelding måske havde kunnet undgås. Under min graviditet kunne både min leder og jeg have haft gavn af en støtte i hvordan en graviditet og en presset konsulenthverdag bedst muligt kan forenes. Jeg havde meget svært ved at min fysiske tilstand for første gang i mit liv kunne modvirke mine professionelle ambitioner og min mandlige leder havde en begrundet berøringsangst i situationen.”

“Jeg oplevede at det kontroltab der er i forbindelse med at blive mor, føltes mere ekstremt når man samtidigt ønsker at pleje sin karriere, og frygter de konsekvenser en graviditet kan , og sparring i den forbindelse med nogen der forstår situationen vil kunne medvirke en øget trivsel i den nye dobbeltrolle som konsulent og mor.“

“Støtte og sparring gennem graviditeten hjalp mig til at håndtere kontroltabet og acceptere at min fysiske tilstand med en tvillingegraviditet påvirkede min performance uanset hvor meget det var mig imod. Desværre pressede jeg mig selv hårdere end jeg burde og jeg endte ud i en sygemelding i uge 20, da jeg var på vej i tidlig fødsel, og var sengeliggende derfra til termin. jeg tror at professionel sparring til både min leder og jeg, kunne have udskudt eller undgået sygemeldingen”

Marie

Tidligere PwC-konsulent og tvillingemor

Charlotte Seeger

Jeg er uddannet BA i Ernæring og Sundhed og siden 2004 arbejdet med og forsket i børns spisevaner. Jeg har siden 2016 arbejdet med sDOR-metoden
(the Satter division of responsibility in feeding), som fokuserer på at give børnene kontrol over deres mad og skabe gode måltidsoplevelser.

Herudover er jeg certificeret i S.O.S. Approach to Feeding Therapy (lev 1),
som er en unik metode, der arbejder med børns sanser, tryghed og mad.

At give vores børn et trygt og godt forhold til mad handler om meget mere end bare ernæring. Det handler lige så meget om kontrol ved spisebordet, barnets nervesystem, nærvær, sanseregulering, barnets dagsform osv.

Selv er jeg gift og mor til to piger.

Jeg glæder mig til at være – Sammen med jer!

Jeg er uddannet BA i Ernæring og Sundhed og siden 2004 arbejdet med og forsket i børns spisevaner. Jeg har siden 2016 arbejdet med sDOR-metoden (the Satter division of responsibility in feeding), som fokuserer på at give børnene kontrol over deres mad og skabe gode måltidsoplevelser.
Herudover er jeg certificeret i S.O.S. Approach to Feeding Therapy (lev 1), som er en unik metode, der arbejder med børns sanser, tryghed og mad.
At give vores børn et trygt og godt forhold til mad handler om meget mere end bare ernæring. Det handler lige så meget om kontrol ved spisebordet, barnets nervesystem, nærvær, sanseregulering, barnets dagsform osv.
Selv er jeg gift og mor til to piger.
Jeg glæder mig til at være – Sammen med jer!